
Lehký a svěží ryzlink z vinic na strmých břidlicových svazích Mosely. Tres Naris (v překladu „tři nosy“) symbolizuje tři generace vinařů rodiny Pauly i rafinovaný aromatický profil vína. Ve vůni…
Pro přípravu 4 porcí budete potřebovat:
Předehřejte si troubu na cca 200 °C.
Omyjte rané brambory a nakrájete je na čtvrtky (aby se rychleji propekly). Připravte si pekáč nebo plech s pečícím papírem a lehce osolené brambory pokapané olejem dejte péct do trouby.
Filet z lososa omyjte a nakrájejte na 4 porce. Filety osolte a opepřete a vymačkejte na ně šťávu z jednoho citronu. Omyjte zelený chřest, oloupejte ho do cca jedné třetiny a odřezejte tvrdé konce.
Přidejte filety a chřest do pekáče k bramborám a pečte cca 20 min.
Nalijte si skleničku třeba suchého ryzlinku z Mosely a těšte se na super jídlo!
Lehký a svěží ryzlink z vinic na strmých břidlicových svazích Mosely. Tres Naris (v překladu „tři nosy“) symbolizuje tři generace vinařů rodiny Pauly i rafinovaný aromatický profil vína. Ve vůni…
1 POSLEDNÍ LAHEV NA SKLADĚVýborný ryzlink od zkušeného vinaře Markuse Berrese
Vynikající polosuchý ryzlink se skvělým poměrem cena / výkon. Hrozny ze kterých se tento ryzlink Böcking vyrábí jsou pěstované jen na jedné Böcking vinici Taubenhaus se sklonem 30% až 60% na…